søndag 20. mars 2011

SPRØ FRITERTE RISBOLLER

Virkelig et lite luksusmåltid til forrett eller småsnack på et party. Hvis du gidder å frityrsteike, da! Men det er faktisk verdt det!

2 ss olje
2 dl grøtris
1/2 finhakket løk
2 ss finhakket hvitløk
1/2 ts gurkemeie
1 glass (230 g) Santa Maria Garlic Salsa
4 dl vann
1 grønnsaksbuljongterning
1 egg
50 gram hakkede mandler
1/2 dl skarp revet ost
2 ts salt

brødrasp
solsikke- eller rapsolje til frityrsteking



Surr ris, løk, hvitløk og gurkemeie i olje. Tilsett salsa, vann og buljong og og la småkoke i 20 min. Avkjøl og rør inn egg, ost, mandler og salt. Rull til små boller, trill i brødrasp og stek i solsikkeolje til sprø og crispy. La renne av på husholdningspapir eller servietter. Server med søt chili saus. Knallgode.

Liker ikke å drive med reklame. Men den søte chilisausen er bare et 'must'.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...