1/2 liter vann
1 vegetarisk buljongterning
1 finhakket hvitløk
1-2 never spinat eller mer
1/2 purreløk i tynne skiver
2-3 gulrøtter i tynne skiver
2-3 finhakkede ferske tomater
1 pk eller boks store hvite bønner
Kok opp vann og buljongterning, tilsett gulrøttene og la koke opp igjen. Ha i spinat, hvitløk og purreløk og la det hele surre til gulerøttene er myke, bare 2-3 minutter. Skjær tomaten fint opp i biter, skyll de hvite bønnene med kaldt vann. Ha i tomater og bønner og la det hele koke fort opp igjen. Kvern over god pepper. Smak gjerne til med litt soyasaus og ha i litt mer vann hvis du vil ha mer kraft i suppa.
Kan bruke andre grønnsaker også, f eks kålrot i biter, paprika eller vanlig finhakket løk.
mandag 2. juli 2012
Abonner på:
Innlegg (Atom)