onsdag 8. desember 2021

FYLT AUBERGINE

Her må det mat på bordet - fylt augergine etter LCHF-bloggen sin artige oppskrift, huler ut auberginen med hulljern, steker løk og hvitløk i olje og tilsetter aubergineinnholdet i små fine stykker. Har etterhvert i en halv boks tomat og krydrer med chilli og kanel. Har saltet underveis, og behandlet aubergineskallene som i oppskriften. Den finner du her

Takk til Frida på bloggen for masse flotte innspill! Her er det mye mer jeg skal prøve i mitt forsøk på å bli slankere - og å bli der. Aller helst som vegetarianer, selv om det neppe blir på heltid - så er det tanken.

Nå står auberginen min i ovnen, og det er bare å glede seg til å øse den med kraft fra formen, det er olivenolje og litt god buljong fra i går. Tenker jeg topper med parmesan mot slutten, gitt! Tror det skal bli bra.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...