lørdag 6. februar 2021

MATFRONT OG MEG

Matfront-bloggen ble opprettet som ei huskeliste for egen del. Helt tilbake i 2010. Det var aldri meningen å bli noen influencer, jeg tror ikke ordet var funnet opp den gangen. Men jeg skjønte at det å legge gode tips på nett i stedet for i skuffer og mapper og bøker, var en stor fordel. 

Her er mye kunnskap og mange oppskrifter fra perioder der jeg svinger mellom vegetarisk, halv-vegetarisk og lavkarbo. Akkurat nå er det lavkarbo. Da jeg begynte med vegetarisk kokebok på Gyldendal forlag i 1978 var jeg 24 år gammel og - langt forut for mi tid, som det heter. Interessen for vegetarisk mat i Norge var på et nullpunkt og holdningene deretter. Men Gyldendal forlag var positive, og interessen for god mat har aldri avtatt. 

I år prøver jeg lavkarbo med minimalt innslag av kjøtt og fisk her på bloggen, og sitter og finner fram oppskrifter fra mi indiske kokebok som kan tilpasses en lavkarbovår som også er vegetarisk. 

Jeg bruker lavkarbokalkulatoren til Atkins når jeg planlegger. 

Og prøver alltid å lage noe godt, noe spennende og bruke innslag fra Østen og Middelhavskysten og Midt-Østen som tilsmak. Mer om alt dette etter hvert. Lage god mat, blogge og samtidig gå ned i vekt er målsetningen.

Lavkarbokalkulatoren til Atkins finner du her. Ha ei god helg, samtlige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...