torsdag 3. november 2022

EN HEL KILO GRØNNSAKER

Hva skjer hvis du spiser en hel kilo grønnsaker hver dag? Du må i hvert fall ha en vekt, og det nytter ikke bare med salat skal du nå dette målet - da må du få i deg en del kål, blomkål, brokkoli og annet som veier litt.

Det er interessante greier, - for hva veier en tomat, en halv agurk, en avokado? Teller frukt, for eksempel eple, så hjelper det på. Kan jeg klare dette som et kosthold over tid? Blir det mye gass i tarmen? 

At det er sunt, er i hvert fall hevet over tvil, men det lar seg neppe kombinere med lavkarbo-kosthold for en kilo grønnsaker øker i hvert fall på karbohydrat-inntaket.

Som ofte ellers ender jeg i en skvis, og vet ikke helt hva slags retning jeg skal lene meg på. Men hvis dette er et kostholds-forsøk som fører til at jeg uansett føler meg mett, så er det positivt, for jeg er dårlig på å gå sulten. En kilo om dagen? Jeg går i gang med å veie, og det blir neppe plass til mye brødmat i tillegg, og det er en god ting. Jeg er en hund etter brød. Men tenker at det mest av alt funker som vomfyll.

Her er en lenke som handler om saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...