tirsdag 6. desember 2011

FROSTING TIL TOPPING PÅ GODE KAKER

Her er en frosting til cupcakes - det vi før kalte glasur, har fått et nytt og velklingende navn. Muffins er godt og en god topping skjemmer ingen. Her er en Philadelphia frosting:

1 pakke Philadelphia orginal creamcheese
80 gram romtemperert smør
250-300 gram melis
50 ml kremfløte
1 ss vaniljesukker
evt konditorfarge

Visp sammen ost og smør.
Visp inn fløte og vaniljesukker.
Rør inn melis til ønsket konsistens.

Så er det bare å sprute eller smøre på. Pynte som du vil. De fleste oppskrifter er adskillig mer livlige enn min. Men oppskriften på gode muffins finner du på Matfrontbloggen, her.


Den engelske versjonen er slik:

1/2 cup cream cheese
1/4 cup butter
1 cup confectioners (powdered) sugar
1 tsp vanilla extract

Den fant jeg her. Og tipper den er kjempegod på gulrotkake. Lykke til med baksten og ha ei god adventstid! 

Vil du ha en mer freaka variant, prøv denne, som jeg fant på nettet her. Den er ganske imponerende. I hvert fall morsom. Men ser det spiselig ut? Hver sin smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...